Julövernattning med julbord

På terminens sista scoutmöte den 6/12 har vi julstök på programmet. Scouterna förbereder julmat och pyssel och sedan är föräldrar samt syskon välkomna kl. 11.30 för att äta lunch tillsammans med oss i den julstökiga scoutstugan.

De upptäckar- och äventyrarscouter som vill kan komma och sova över antingen inne eller ute redan på fredagen den 5/12. Scouterna kommer kl. 19 och har ätit hemma. Vi kommer att börja med julstöket inför lördagen. Det ni ska ha med er är varma kläder för kvällen, sovsaker, toalettsaker, handduk, sovsäck och liggunderlag.

Vill scouterna inte sova över kommer de som vanligt kl. 10

Kostnad: Enbart för jullunchen.Vuxna 50,-/person och barn 20,-. För scouterna är det gratis.

Meddela till Karin senast den 3/12 vilka scouter som sover över och hur många ni kommer till jullunchen. Betalar gör ni med kontanter i scoutstugan. Ta helst med jämna pengar.

karinhierner@telia.com

SIDSTA ANMÄLNINGEN ÄR IMORGON ONSDAG!

Det här inlägget postades i Okategoriserade av Marcus Pålsson. Bokmärk permalänken.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *